top of page

Urmeaza sa te casatoresti?

Daca raspunsul la intrebarea de mai suns este afirmativ si pana in acest moment nu ai gasit echipa potrivita pentru filmarea si fotografierea acestei zile importante, te invit sa facem cunostinta. 

 

Noi suntem Catalin & Nane Breha si impreuna formam echipa Teller Production. Suntem o familie tanara, care s-a specializat in fotografia si videografia de eveniment. In urma cu cativa ani, am trecut si noi prin locul unde va aflati in acest moment. Stim cat de important este pentru voi ca in ziua nuntii sa fiti inconjurati de profesionisti.

In decursul anilor am fotografiat si filmat zeci de evenimente. Am fost alaturi de mirii nostri la bine si la greu. Ne-am bucurat impreuna, dar in acelasi timp am fost alaturi de ei cand au aparut evenimente neprevazute. 

Ziua nuntii este unica si speciala. De o astfel de zi merita sa-ti amintesti cu placere pentru tot restul vietii!

Ce spun mirii despre noi?

Testimonial 2.JPG
Testimonial 4.JPG

Portofoliu Foto

Momente unice!

Fotografierea si filmarea unui eveniment este o placere si o provocare in acelasi timp.

Mirii sunt emotionati, dar cu zambetul pe buze. Ultimele pregatiri tocmai se incheie. Urmeaza se traiasca la maximum ziua mult asteptata.

Fiecare clipa este incarcata de emotie. Parintii si bunicii isi amintesc momente unice din vremea cand mirii erau doar niste copilasi. Mirele arde de nerabdare sa-si intalneasca aleasa. Domnisoarele de onoare se aranjeaza si incearca sa-si aduca aminte fiecare detaliu din instructiunile atent transmise de mireasa. Atmosfera este fantastica! Emotii diverse se impletesc. Bucuria, nostalgia, timiditatea, incantarea si multe alte sentimente sunt prezente intr-un singur loc.

In aceasta atmosfera, fotograful si videograful surprinde momente unice. Discretia si atentia distributiva sunt atuurile unei echipe de profesionisti. Momentele importante sunt unicate; ele se intampla o singura data. 

Trebuie sa simti atmosfera...sa stii cand este momentul sa intervii sau cand trebuie sa lasi lucrurile pur si simplu sa se intample.

Portofoliu Video

All Videos
Watch Now

Amintiri nemuritoare!

Motto-ul echipei TellerPro este Retraieste amintirea. Pentru voi, vrem sa furam timpului puterea efemera si sa va daruim amintiri incarcate de emotie, pe care sa le puteti savura intreaga vaita.

Daca va place stilul nostru de fotografiere si filmare, daca amintirile din cea mai importanta zi conteaza pentru voi, contactat-ne si verificati disponibilitatea pentru data nuntii voastre. Vom programa o intalnire in care sa ne cunoastem.

 

Ne place sa auzim povestile de dragoste ale mirilor pe care urmeaza sa-i fotografiem. Sunteti speciali si unici in ochii nostri!

Testimonial 1.jpg
Testimonial 3.JPG
bottom of page