top of page
Nana & Catalin.jpg

ABOUT 

Hai sa ne cunoastem!

Noi suntem Catalin & Nane Breha, videografi profesionisti. Impreuna am fondat Teller Production. Motivati de mirii incantati de rezultatele muncii noastre, suntem in continuare aici pentru  tine.

Stim ca ziua nuntii tale se aproprie si incerci sa gasesti echipa potrivita care sa surprinda clipele unice de care sa te poti bucura pentru tot restul vietii.

In urma cu cativa ani am trecut si noi prin momentele unice la care tu de gandesti acum. Am trait la intensitate maxima ziua nuntii noastre. Stim cat de important este sa ai alaturi de tine, in ziua nuntii tale, oameni profesionisti, flexibili, de caracter.

Suntem gata sa-ti oferim tot sprijinul nostru. Ne cunoastem meseria si aparatele. Suntem videografi profesionisti, experti in captarea  emotiilor din ziua nuntii. Flexibili si de cuvant, ca sa te poti baza pe noi in orice moment.

Sotia mea o sa se inteleaga extraordinar cu tine, mireasa, si o sa inteleaga sentimentele tale. Iar eu stiu ce isi doreste un barbat ca sa fie fericit si relaxat.

Cariera

Aventura a inceput din pasiune. Inca de la inceput am iubit sa exploram tehnici si setari noi. Ne antrenam ca sa surprindem cele mai pure emotii si trairi. Pentru noi, asta inseamna arta si o tratam cu toata seriozitatea. 

Am absolvit cursuri si scoli in domeniu pentru a ne perfectiona. Credem ca este mai benefic sa inveti din experienta altora decat din propriile greseli.

Satisfactie

Motorul care ne propulseaza in fiecare dimineata este acea bucurie de pe fata unui cuplu atunci cand retraieste cele mai intense emotii privind opera noastra. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie "euforia".

Ne-am bucurat cand ne-am intalnit lucrarile in expozitii sau cand au fost nominalizate la concursuri. 

Ne bucuram de fiecare declansare a aparatelor noastre! In felul acesta, furam din visteria timpului ceea ce a fost menit sa fie trecator.

bottom of page